Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Şampiyonluğu Erdek'e hediye ediyoruz

Şampiyonluğu Erdek

Balıkesir Süper Amatör Liginde 2012/2013 futbol sezonunu şampiyon takım olarak bitiren Erdekspor için düzenlenen şampiyonluk

Balıkesir Süper Amatör Liginde 2012/2013 futbol sezonunu şampiyon takım olarak bitiren Erdekspor için düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında konuşma yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık, şampiyonluğu Erdek halkına hediye ettiklerini ifade ettiler.
Erdekspor`un, Pazar günü Küçükköy Belediyespor deplasmanında şampiyon olmasını takiben ilçede görkemli bir kutlama yaşandı.
Ayvalık Küçükköy Beldesinden, ilçeye taraftarlar eşliğinde dönen Erdekspor`lu futbolcular için Cumhuriyet Alanında düzenlenen kutlamalarda binlerce kişi meydanda buluştu.
Erdek Cumhuriyet Alanını dolduran taraftarlar meşaleler yakıp, davul zurna eşliğinde oynadılar.
Şampiyonluk kutlamalarına destek vermek üzere meydanda bulunan taraftarlara konuşma yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık, şampiyonluğun tüm Erdek`lilerin hakkı olduğunu söyleyip şampiyonluğu Erdek halkına hediye ettiklerini açıkladılar.
Havayi fişek gösterileriyle desteklenen şampiyonluk kutlamalarında platforma çıkan tüm futbolcular halkın büyük sevgi gösterileriyle karşılaştılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli